1. Ụlọ gaskets
Enwere ike ekewa gaskets ụlọ dị ka gaskets ihe ndị dị mkpa kwa ụbọchị, dị ka ebe a na-edebe ihe, tebụl tebụl, isi ihe kpatara eji ihe silicone eme ihe bụ igbochi mmebi nke desktọpụ, ihe ndị na-agba ọsọ siri ike nwere ike igbochi ite na pans si na-amị amị, mgbe ị na-arụ ọrụ. mkpuchi okpomọkụ.
Ịrụ ọrụ adsorption siri ike nwere ike igbochi ite na ọkwá na-amị amị, mgbe ị na-arụ ọrụ nke mkpuchi ọkụ, ebe a na-etinye ebe a na-ejikarị silicone ihe na-eme enyi na gburugburu ebe obibi, - n'ozuzu bụ isiokwu nke ọdịdị ahụ, ya mere agba na ụkpụrụ dị mkpa karị!

2, Ịhụ akwụkwọ silicone
Isi ọrụ nke ụdị ngwaahịa a maka electronic conductors, dị ka conductive silicone film, okpomọkụ nyefe silicone mpempe akwụkwọ na na n'ihi na silicone ngwaahịa na mgbakwunye na nke catalyst nwere ụfọdụ electrostatic na conductive Njirimara, nke agbakwunyere na ngwaike mpempe akwụkwọ. ihe na-eduzi nwa ahụ na mkpuchi iji nweta mmetụta uche!Ngwaahịa a bụ ugbu a n'elu nke ọ bụla ngwá electronic ga-enwe otu ihe ahụ!
3, Food ọkwa silicone mpempe akwụkwọ
Dị ka ihe ndị dị mkpa kwa ụbọchị, akụrụngwa ọgwụ na kọntaktị ogologo oge na ngwaahịa anụ ahụ mmadụ kwesịrị iji ụdị ngwaahịa a, dị ka mpempe mkpuchi mkpuchi mkpuchi, akwụkwọ nnabata ujo njikọta, wdg, ngwaahịa a ga-enwerịrị asambodo nnwale nchekwa gburugburu ebe obibi. .

4, Mechanical akara
A na-ejikarị ya eme ihe, dị ike, na ụlọ ọrụ dị iche iche, n'ibu gaskets na buffer gaskets nwere ike ịsị na ọ bụ ụdị ngwaahịa a na-ahụkarị, ụdị ngwa dị iche iche dị iche iche bụkwa ọtụtụ ngwaahịa silicone na-emepụta otu n'ime isi, na ojiji dị iche iche nke gburugburu ebe dị iche iche. na arụmọrụ nwere ike ịhọrọ ihe dị iche iche, na mgbakwunye na ihe silicone, roba eke, roba nitrile, neoprene, fluorine roba, wdg na-eji ọtụtụ ebe!


Oge nzipu: Ọgọst-05-2022